Tietoa meistä

Yritys

 

 

Kahdeksan tasokasta hirsimökkiä ympärivuotiseen lomailuun.

Sampon lomamökit sijaitsevat vain 7 km:n päässä Joensuusta, mutta silti maaseudun rauhassa luonnon keskellä. Mökeiltä avautuu kaunis näkymä Pielisjoelle, joka virtaa hiljalleen mökkien kohdalla noin sata metriä leveänä uomana.

Lomailija voi kalastella tai tehdä veneretkiä joella, vaellella lähimetsien poluilla tai viettää rantalomaa grillaillen, saunoen ja uiden. Lähialue tarjoaa lisäksi monipuoliset harrastusmahdollisuudet kaikkina vuodenaikoina. Sijaintinsa vuoksi mökit ovat myös suosittu työporukoiden majoituskohde.

Tule Sampon lomamökeille

  • viettämään vaivatonta lomaa perheen tai ystävien kanssa
  • aktiivilomailemaan käyden lähialueen harrastuskohteissa
  • viettämään syntymäpäiviä, joulua tai muita juhlia siistissä varustellussa mökissä
  • pitämään yritysten tai yhdistysten kokouksia ja muita tilaisuuksia
  • majoittumaan hotellin sijasta rauhalliseen ja edulliseen vuokramökkiin

Omiin lomasuunnitelmiisi sopivat vapaat viikot näet kunkin mökin varauskalenterista. Tee varauskysely ajoissa, me pyrimme vastaamaan siihen pikaisesti.

Olemme sitoutuneet työskentelemään kestävämmän matkailu-Suomen puolesta. Tuotamme vastuullista energiaa valtaosassa mökeissämme aurinkopaneeleilla. Jätteet lajitellaan ja kierrätetään omiin jäteastioihin jätehuoltomääräysten mukaisesti.    Tuotamme omalla luomutilalla mansikoita ja musta- ja punaviinimarjoja sekä luomuviljaa ja -heinää. Paikallisuus on meille tärkeää ja teemme yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa.

 

Sampon Mökit - luonnon keskellä - lähellä palveluita.

Luomutila

Pitkäsen luomutila sijaitsee Kontiolahden kunnassa Pohjois-Karjalassa. Tilalla on siirrytty perinteisestä viljelystä luomuviljelyyn 1990-luvun alkupuolella. Luomutuotannossa on nykyisin mustaherukkaa noin yhdeksän hehtaaria ja punaherukkaa hehtaari. Tilalla viljellään myös luomuviljaa ja -heinää sekä luomumansikkaa.

Samaan aikaan, kun siirryttiin luomuviljelyyn alkoi myös toiminta matkailutilana ja lomamökkien vuokrauksesta tuli myöhemmin merkittävä osa tilan toimintaa. Mökkivuokralaiset ovat tervetulleita tutustumaan luomutilaan ja sen tuotteisiin.

Tilalla on jo yli kymmenen vuoden kokemus herukoiden luomuviljelystä Pohjois-Karjalan puhtaassa luonnossa. Marjojen keruu tapahtuu pääosin koneellisesti ja sato saadaan nopeasti keräyslaatikoihin, jotka siirretään välittömästi kylmävarastoon. Koneellisen poiminnan lisäksi myös itsepoiminta on mahdollista.

Ota yhteyttä

Kesäkaudella valikoimastamme löydät luomumansikat, -mustaherukat ja -punaherukat.